Nova verzija fotografskog weba Damira Fabijanića

Dana 25.07.2017 objavljena je ova, najnovija verzija fotografskog weba Damira Fabijanića www.fabijanic.com.

Ovo je treće izdanje weba, uspostavljena u povodu izložbe Deset godina poslije (Muzej za umjetnost i obrt u Zagrebu, 1998).

Prva varijanta nastala je pod pokroviteljstvom poduzeća RING, dizajn je napravila Andreja Kulunčić uz pomoć Studija Kušan (zahvala prijatelju Srećku Seljanu i njegovim partnerima te Andreji, Ivi i Tomi!), a drugu varijantu  (još uvijek aktivnu http://fabijanic.com/flash.html) osmislila je dizajnerski i funkcionalno Michela Magaš (http://www.stromatolite.com/) 2005. godine (Michela, veliko, veliko hvala!).

Treća varijanta djelo je Ane Labudović, Karle Rakuljić i Petra Smolića. Ani (http://analabudovic.com/) posebno zahvaljujem kako na dizajnu, tako i na smirenosti u mojim kašnjenjima i nedoumicama. Posebno hvala za veliki trud mojih dragih suradnika Petra Strmečkog i Ines Pulić. Hvala i dragim prijateljima Mirni Kovačićek, Laili Vejzović i Saši Vagner, na prijevodima i lekturi. Hvala Tomislavu Čuveljaku na mom portretu.

Nakon točno 30 godina profesionalnog staža, ovaj web pokušat će (s velikim zakašnjenjem) ilustrirati osnovni presjek mog rada.

Dok ne postavimo profesionalnu varijantu za kupnju fotografija putem weba, možete se koristiti KONTAKTOM za naručivanje pojedinih fotografija iz galerija i tražiti informacije za motive koji nisu u galerijama.

                                                                                                                                                                  Damir Fabijanić

enhr